UDGIVELSE AF BEELZEBUL

BOG RELEASE: BEELZEBUL 15. MARTS 2019

Min gyserfortælling om kidnapning, tortur og seriemord har længe været undervejs. Jeg skrev romanen i foråret 2014. Nu er den udkommet som e-bog og trykt bog i soft cover kvalitet, som er den bedste bogkvalitet på markedet.

Du har mulighed for at købe bogen direkte hos mig til premierepris: 250,- inkl. signering og forsendelse.

Du kan læse mere om romanen i teksten nedenunder. Hvis du vil købe bogen eller har spørgsmål til fortællingen og dens tilblivelse, er du velkommen til at kontakte mig på email: hawtoes@gmail.com eller facebook-siden: Forfatter Mona Hawthorn Andersen.

Da jeg påbegyndte skrivningen af Beelzebul, havde jeg først en novelle i tankerne. Efter at have skrevet på novellen i et par uger, åbnede den op til et større felt med research af  sager om kidnapning og seriemord – emner, som jeg allerede havde interesseret mig for i  årevis. Jeg stillede mig selv spørgsmålet: Hvad får en person til at overleve umenneskelige overgreb?

Det var et spørgsmål, som førte til en længere rejse. Jeg begyndte at dykke længere ned i autentiske sager end blot at læse interviews, bøger og se film. Ved at se en stribe af interviews af ofre for kidnapning og tortur fik jeg en dybere fornemmelse for overlevende personers psykologiske egenskaber – hvad der fik dem igennem selve mareridtet, og hvordan de kunne komme sig bagefter.

Beelzebul er således en fiktiv historie om kidnapning og seriemord, som bygger på virkelige begivenheder, bl.a. Natascha Kampuschs tilfangetagelse igennem otte år. Romanen er den anden udgivne bog fra min forfatterhånd. Jeg har tidligere udgivet en kriminalroman (I Guds skabte billede), der har en kvindelig drabsefterforsker, Sophie Liv Kristophersen, som hovedperson. Denne roman udforsker ligesom Beelzebul det menneskelige sinds kamp mellem lyse og mørke sider.

Hvis du er interesseret i at vide noget om sindets reaktioner på ekstreme psykologiske og seksuelle overgreb, og samtidig gerne vil forstå, hvad der kan drive en seriemorder til at begå dem, er Beelzebul noget for dig. Romanen veksler mellem offeret, den 16-årige gymnasieelev Amanda Kørmer Aschou, og gerningsmandens synsvinkler. De er begge hovedpersoner og vigtige for romanens budskaber, hvorfor der gradvist trænges ind i begges sind, både før og under overgrebene.

Titlen Beelzebul henviser til en mytologisk skikkelse, der i kristen dæmonologi oftest associeres med Satan. Oprindeligt symboliserede Beelzebul noget helt andet, nemlig en måneguddom, der beskytter Jordens beboere og regulerer en gruppe elementaler, der har en direkte indflydelse på menneskers følelser, adfærd og tanker.

Jeg planlægger at skrive en opfølger til Beelzebul i løbet af den nærmeste fremtid. P.t. er jeg ved at lægge sidste hånd på en thriller ved navn Dødemasken, der har nogle af de samme essentielle temaer som Beelzebul.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *