TRAILER BEELZEBUL

Om en måned udkommer romanen Beelzebul, der er inspireret af autentiske sager om kidnapning af unge kvinder. Gyseren er den anden roman, jeg får udgivet – en dramatisk fortælling om menneskets skyggesider.

Bogen er en hyldest til bl.a. Natascha Kampusch,  Amanda Berry og Elisabeth Fritzl, der alle lykkedes at undslippe deres bortførere. De levede henholdsvis 8, 10 og 24 år i fangenskab, prisgivet gerningsmændenes trang til at udøve sadistisk vold og magt over de unge kvinder. Amanda fik en datter, og Elisabeth nåede at få syv børn under fangenskabet. I begge kvinders tilfælde var det et af børnene, der i sidste ende blev deres vej ud til friheden. For Nataschas vedkommende lykkedes det hende at flygte som 18-årig fra den gerningsmand, som gennem daglige trusler og hjernevask forsøgte at få hende til at tro, at hendes familie ikke længere elskede hende, og at han beskyttede hende mod en pædofili-ring af krænkere, der havde forsøgt at få fingrene i hende.

I Beelzebul skildres hændelsesforløbet under en seriemorders kidnapning af den 16-årige gymnasieelev, Amanda. En kamp mellem godt og ondt udspiller sig i hendes sind, da hun bliver tvunget til at træffe en række valg, der kan få fatale konsekvenser for hende selv og hendes nærmeste.

Læs et uddrag af gyseren her:

Uddrag Beelzebul

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *