Jægerens skygge

“Jægerens skygge”: 199,95 kroner.

En ung kvinde bortføres fra sit hjem i Aalborg ved højlys dag. Hendes lig findes i en park og bærer mærker efter tortur, der er udført gennem flere dage. Ofret viser sig at have en forbindelse til rockerbanden Lucifer’s Devils. Bandemedlemmer og pårørende til den unge kvinde afhøres, men alle spor i efterforskningen ender blindt. Kort efter bortføres endnu en kvinde. Hun har ligesom det første offer modtaget dødstrusler på offentlige steder.

En mands oplevelser under Anden Verdenskrig har afgørende betydning for sagen. Men han vil ikke findes. Drabsefterforsker Sophie Liv Kristophersen trænger sammen med sin makker, Thor, ind i det mørke, der omgiver efterforskningen. Det viser sig, at der før i tiden har været flere ofre. Sophie møder sin egen fortids dæmoner, mens hun hvirvles dybere ind i sindet på seriemorderen.

“Jægerens skygge” udgør en selvstændig fortsættelse til “I Guds skabte billede” og skildrer samfundets mest skræmmende afkroge.

Uddrag af bogen:

“Hun fornemmede sollyset igennem øjenbindet. Ud over lyden af fugle var der kun lyden af mandens vejrtrækning. Hun befandt sig ikke i nogen have. Hvad det her end var for et sted, var det langt væk fra mennesker, biler og huse. De var sikkert i en skov. Selv hvis hun fik kneblen af, ville ingen kunne høre hendes skrig eller råb om hjælp herude. Han løftede hende op med et tag i termodragten, slap hende derefter på gulvet. Mishandlingerne startede forfra. Hun skreg stumt bag kneblen, kæmpede for at holde tårerne tilbage. Så længe hun ikke gav op, kunne hun holde ham motiveret til at forsøge at nedbryde hende. Holde hende i live.”

Udgivet 2022, Forlaget Mellemgaard, 410 sider.

KØB “JÆGERENS SKYGGE” SOM PAPIRBOG for 199,95 kr.

  • DU FÅR PERSONLIG SIGNERING
  • SEND EN MAIL TIL: hawtoes@gmail.com
  • FRAGT KAN BESTILLES FOR 50,-

ELLER du kan købe bogen som papirbog, e-bog eller lydbog flere steder på nettet.