PRESSEMEDDELELSE

I GUDS SKABTE BILLEDE AF MONA H. ANDERSEN

UDKOMMER 11. DECEMBER 2017

En 15-årig dreng findes bestialsk myrdet, bundet på hænder og fødder. Sophie får med drabssagen sin ilddåb på afdelingen for Personfarlig Kriminalitet. Efterhånden som hun graver sig ned i sagen, bliver det tydeligt, at gerningsmanden har et vigtigt budskab. Dette involverer aspekter af græsk gudedyrkelse, som viser sig at have en forbindelse til den myrdede drengs familie.

Sophie er i et kapløb med tiden, i takt med at flere drab støder til. Det står efterhånden klart, at gerningsmanden er at finde blandt drabsofrenes allernærmeste. Spørgsmålet er: Hvilke hemmeligheder gemmer familien på, som har vakt en morders brutale hævntogt?

“I Guds skabte billede” er en psykologisk krimi om den tynde grænse mellem det menneskelige sinds lyse og mørke sider. Romanen udforsker, hvordan mordet på et barn påvirker lokalsamfundet.

Mona Hawthorn Andersen (f. 1977) er uddannet cand.mag. i dansk og psykologi. Har arbejdet med socialt udsatte på et opholdssted og i kommunalt regi. Læser i dag til psykoterapeut og er med mand og tre børn bosiddende i Klarup, en provinsby ved Aalborg. “I Guds skabte billede” er hendes debutroman.

422 sider. Blødt omslag med flapper. Bogladepris 289,95.
Forlaget Mellemgaard.

Dette indlæg blev udgivet i Presse. Bogmærk permalinket.

2 Responses to PRESSEMEDDELELSE

  1. Niels Andersen skriver:

    Et stort tillykke med bogen, og kanon godt gået med det fantastiske stykke arbejde du har lagt i bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *