Detour

“Detour”: 189,95 kroner.

“Detour” indeholder seks noveller, der bevæger sig på kanten mellem hverdagsrealisme og krimi.

I ”Detour” foretager Damon en rejse, hvor han opdager, at en gammel bekendt er ombord på bussen. En bekendt, der ønsker ham ryddet af vejen? Filip og Freja er kolleger i ”Båden”, og han har særlige planer med hende, efter han har danset med hende til en julefrokost.

Der er ikke langt fra virkelighed til fantasi i ”Den bedste”, hvor Victoria sætter sig for at opspore årsagen til sin søvnløshed. I ”Sig du elsker mig” er Patrick og Eliane forbundet med hinanden på en måde, der får skæbnesvangre konsekvenser.

”Sandheden” giver en ånd fred, da hans efterladte får oplæst hans sidste vilje. I ”Sidste jul for fru Nielsen” har Klaus og Ellinor igennem et langt ægteskab holdt kærligheden i live, indtil mørket rammer dem.

Uddrag af bogen:

“Jeg smider rygsækken fra mig. Maser mig sidelæns igennem stalagmitterne, der river smertefuldt i mine lemmer, men som ved et mirakel ikke flår hul i stof og hud. Min mave snerrer, en knurren, der giver ekko i den trange passage. Den akavede positur og opadskrånende strækning æsker mælkesyren frem i benene. Lidt længere fremme aftager stalagmitternes pres. Jeg træder ud på en afsats med plads til et dusin mennesker, hvis man står tæt. Heidi står med ryggen til mig, med korslagte arme og blikket vendt mod den underjordiske sø under os. Jeg træder så lydløst som muligt et skridt frem, tester med blikket dybden på det blågrønne vand. Verden aner intet. Kun hende.”

Udgivet 2021, Forlaget Mellemgaard, 272 sider.

KØB “DETOUR” SOM PAPIRBOG for 189,95 kr.

  • DU FÅR PERSONLIG SIGNERING
  • SEND EN MAIL TIL: hawtoes@gmail.com
  • FRAGT KAN BESTILLES FOR 50,-

ELLER du kan købe bogen som papirbog eller e-bog flere steder på nettet.