DØDEMASKEN – EN FORTÆLLING OM UKUELIGHED

Min tredje roman “Dødemasken” udkom i maj 2020. Thrilleren er et vidnesbyrd om sindets evne til at navigere i ekstremt belastende situationer.

Afmagt, underkuelse og vold er for en periode hverdagen for Olivia Therkildsen, da hun tages til fange af en kriminel bande. Hendes fremtid ser sort ud. Ingen ved, hvor hun er, og hvis hun forsøger at flygte, hænger truslen om familiens tilintetgørelse over hovedet på hende. Hun transporteres til en bygning, hvor hun møder andre, der ligesom hende undergår tortur og hjernevask for langsomt at blive nedbrudt.

Som ved et lykketræf købes hun af en amerikaner og bliver eskorteret til flyet, der bringer hende til Louisiana, USA. Overraskende møder hun her sin frihed i form af et job som handicaphjælper for en ældre kvinde i kørestol. Olivia kan næsten ikke fatte sit held. Det tager lang tid, før det går op for hende, at der er noget galt på den nedlagte plantage, som den ældre kvinde bor på.

Olivia finder en scrapbog med fotos af en række handicaphjælpere, der på mystisk vis er forsvundet fra plantagen gennem de senere år. Alle unge kvinder fra forskellige lande.

Snart får Olivia følgeskab af en ung mand, der har tilknytning til plantagen. Han viser sig at udgøre en vigtig brik for hendes fremtid – men er det en fremtid, som hun vil kunne lide?

I “Dødemasken” viser en seriemorder sig at være tæt på hovedpersonen, Olivia. Hun må konfrontere sin største frygt i en kamp på liv og død, da hun atter tages til fange – denne gang af seriemorderen.

Du kan købe “Dødemasken” som papir-bog eller e-bog hos bl.a. Forlaget Mellemgaard, eller som lydbog hos bl.a. Mofibo.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *