ANMELDELSE AF BEELZEBUL

v/ Louise Hammer O’Carroll, psykoterapeut, fodbehandler og clairvoyant healer:

Karakter: 5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Normalt læser jeg en helt anden slags bøger end gyser historier. Normalt lever jeg i en hverdag hvor 8-16 konceptet er i højsædet, samt hentning af unger, aftensmad og fritidsinteresser kommer før alt andet. Altså jeg ryger lige ned i den kasse som hedder “familien danmark”.

Mona H. Andersen sender mig denne bog, og den ligger lidt på sengebordet inden jeg griber den og går i krig med den. På en uge har jeg slugt hver en side af denne hæsblæsende gyser, som får mine hår på mine arme til at rejse sig. For hovedpersonen kunne jo være min egen datter.

Monas skriveevne får mig til at være lyslevende med i bogen, som om jeg kun står en armsrækning væk fra personerne. Jeg får trådt ind i hovedpersonernes skygge, hvor jeg næsten kan smage deres frygt og frustrationer. Min fantasi er på sit højeste, og jeg tager mig selv i at foretrække at læse videre fredag aften, end at se familiehygge program i tv sammen med min familie. Jeg må og skal lige have slutningen med.

Jeg synes, Mona skildrer personerne rigtig godt! Jeg kommer ind under huden på mange af personerne. Jeg har hylet flere gange i bogen, fordi jeg har levet mig meget ind i deres situation og deres personlige rejse gennem gyset.

Monas styrke er, at hun er god til at fange mig som læser. Hendes måde at fortælle på skaber billeder hos mig, som gør at historien og personerne træder mere frem og gør historien levende.

For mig har det været en utrolig spændende læseoplevelse, og jeg håber sådan på, at der kommer meget mere fra Mona Hawthorn Andersens hånd. Jeg vil mene, at enhver som trænger til at blive revet lidt ud af en til tider zombie agtig tilværelse, vil denne bog være en power booster, en erstatning for en energidrik.

På det varmeste vil jeg anbefale denne meget spændende gyser. Køb den og vid at du støtter en forfatter, som garanteret har meget mere gys gemt væk, og som bare brænder for at blive sluppet løs.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *