DØDEMASKEN UDKOMMER DEN 18. MAJ 2020

Olivia er en 23-årig kvinde, som forsøger at komme fri fra fortidens rædsler. Igennem det seneste halve år har hun levet i skjul som handicaphjælper på en nedlagt slaveplantage i USA. Olivia har stort set kun kontakt til den gamle kvinde, som hun arbejder for. Når hun handler ind i Cachaville, er det ugens højdepunkt at komme ud og se andre omgivelser end plantagen.

Hun har forinden været holdt fanget af en trafficking-ring, der udnytter unge kvinder. Hun har ikke tænkt sig at havne i den situation igen. Da hun møder den charmerende Robert Fortier, som er barnebarn til den gamle kvinde, Olivia arbejder for, er det derfor med stor skepsis og forsigtighed, at hun indleder et forhold med ham.

Efterhånden som hendes følelser udvikler sig for Robert, går det op for hende, at der er farlige kræfter på spil, som har en direkte sammenhæng med hendes tid som trafficking-fange. Da hun indser, hvem der leger kispus med hende, er det allerede for sent. Der er kun en vej ud af mareridtet: At skære ind til benet af, hvad der virkeligt foregår.

“Dødemasken” er en thriller, der handler om at vælge livet frem for en tilværelse i skyggen af skyld og skam.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *