“En god sag” starter 1. december

Jeg laver en krimi-julekalender igen. Det er vist på tide, at I får en portion krimi til at formørke december med, uhahahaaa!

Når det er sagt, er jeg jo ikke et større skarn, end at jeg selvfølgelig også gerne vil være med til at gøre juletiden hyggelig. Derfor får I kalenderen i 24 afsnit, der både taler til hjertet og spændingen. Fortællingen starter 1. december, og som I nok har regnet ud – ja, den varer indtil juleaften.

Titlen på julekalenderen er “En god sag” og omhandler den 37-årige Jannik, der kæmper for en sag. Han har god opbakning fra sit parti, Ren Fremtid, der afholder et stort gruppemøde en gang om måneden og udveksler politiske idealer. Jannik har store retoriske evner. Han kan virkelig tale sin sag.

Men en aften bliver Jannik kontaktet i sit hjem af en barndomsven. Hvad der kunne have været et hyggeligt gensynsmøde med udveksling af skoleminder, udvikler sig hurtigt til et ultimatum:

Enten går Jannik til bekendelse over for politiet om en hændelse, der fandt sted for 22 år siden. Eller også vil barndomsvennen tilstå på deres begges vegne.

Jannik forsøger at anvende sin retoriske dåbsgave på vennen, der imidlertid ikke er let at manipulere med længere.

Glæd dig til krimi-kalenderen, mens du forhåbentlig får masser af nisseliv, æbleskiver og julehjerter som opvarmning.

Jeg kan næsten ikke vente …

Kram fra Mona

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *