GYSEREN “BEELZEBUL” UDKOMMER 15. MARTS 2019

Den 16-årige Amanda bor i Aalborg sammen med sin familie. Hendes lillebror Tobias har en livstruende sygdom, som ser ud til at nå terminalstadiet. Hendes far er ansat på sygehuset som læge, og storesøsteren går på en musikhøjskole. Tobias og Amanda har en fortrolighed med hinanden, som hun ikke kan finde andre steder. Hun tør ikke forestille sig en tilværelse uden sin lillebror.

Hvor håbløst det end ser ud for Tobias, finder Amanda livsglæde i sin passionerede hobby: at tage på fotoekskursioner i naturen. Der er mange smukke lokaliteter i hendes nærområde, og hun trodser ofte vind og vejr for at finde et helle i en skov eller en park.

Men det er ikke længere kun en kraftig storm, som kan være farlig for Amanda, når hun tager på udflugt med sit kamera. Der er gennem et år forsvundet gymnasiepiger i lokalområdet. Politiet har en mistanke om, at der står en seriemorder bag.

Amanda er selv lige startet på gymnasiet. Hun har fået en turbulent begyndelse i 1.c. Hun er lidt for klog i de andres øjne, og den eneste på skolen, som hun rigtigt kan tale med, er Noah.

Da en pige fra Amandas klasse forsvinder, bringer det minder op i Amanda. Hendes mor forsvandt under en gåtur, da Amanda var en lille pige. Ingen har set moderen siden.

Seriemorderen er udspekuleret.

Han har god tid.

Han har øvet sig og raffineret sine metoder.

Amanda er i søgelyset som hans næste offer. Vil det lykkes hende at overleve mødet med en psykopat, som viser sig allerede at være tæt på?

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *