NYHED – NÆSTE UDGIVELSE

Inden for de nærmeste måneder udgives min anden bog. Det drejer sig om thrilleren Beelzebul, som er inspireret af autentiske sager om bortførelser og fangenskab. Selve plottet baserer sig på en fiktiv fortælling om gymnasiepigen Amanda, der bortføres af en seriemorder. Under sit fangenskab tvinges hun til at træffe en række valg, der får store konsekvenser for hende selv og hendes nærmeste.

Titlen Beelzebul er inspireret af synonymet ‘fluernes herre.’ Ifølge egyptisk mytologi udgør disse fluer en gruppe af elementaler, der er knyttet til Månen, og som påvirker menneskenes sind på forskellige måder. I kristen dæmonologi tales der desuden om Beelzebul som en slags dæmonernes fyrste.

Romanen fokuserer på gerningsmand-offer relationen ved at lade synsvinklen skifte mellem seriemorderen og Amanda. Teksten fusionerer thrillergenren med elementer af krimi og gys, idet der gives levende, realistiske beskrivelser af personernes indbyrdes psykologi og de rædsler, som de oplever.

Da jeg varmede op til at skrive Beelzebul, havde jeg oprindeligt en helt anden genre i tankerne, nemlig en kærlighedsroman. Det blev til en helt anden type fortælling, tør jeg godt afsløre, men kærlighedselementet har jeg bibeholdt som det vigtigste. Den væsentligste research til bogen er således baseret på kærlighedsromaner, og hvordan kærlighed kan lægge fundamentet for en dybtgående healing og transformation. Dette vil også skinne kraftigt igennem i Beelzebul, især fordi behovet for healing er så enormt, som det er for hovedpersonen.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *