I Guds skabte billede

“I Guds skabte billede” er første bind i krimiserien om Sophie Liv Kristophersen.

En 15-årig dreng findes bestialsk myrdet, bundet på hænder og fødder. Sophie får med drabssagen sin ilddåb på afdelingen for Personfarlig Kriminalitet. Efterhånden som hun graver sig ned i sagen, bliver det tydeligt, at gerningsmanden har et vigtigt budskab. Dette involverer aspekter af græsk gudedyrkelse, som viser sig at have en forbindelse til den myrdede drengs familie.

Sophie er i et kapløb med tiden, i takt med at flere drab støder til. Det står efterhånden klart, at gerningsmanden er at finde blandt drabsofrenes allernærmeste. Spørgsmålet er: Hvilke hemmeligheder gemmer familien på, som har vakt en morders brutale hævntogt?

“I Guds skabte billede” er en psykologisk krimi om den tynde grænse mellem det menneskelige sinds lyse og mørke sider. Romanen udforsker, hvordan mordet på et barn påvirker lokalsamfundet.

Uddrag af bogen:

“Hun forsøgte at bevæge sine arme og ben, at rejse sig op, men hun var for afkræftet til at kunne løfte hovedet fra jorden.

Med den højre hånd famlede hun på jordbunden og fik fat i noget hårdt. Det var en grankogle, der smuldrede, idet hun knugede den. Den anden hånd havde hun ingen kontrol over, og den venstre side af kroppen føltes i det hele taget forkert, som om den var lammet.

Forsøget på at bevæge sig gjorde den brændende smerte i underlivet værre. Hun lukkede øjnene og gispede efter vejret. Lidt efter lidt aftog smerten, og hun åbnede øjnene igen.”

Udgivet 2017, Forlaget Mellemgaard, 422 sider.

Du kan købe “I Guds skabte billede” af Forlaget Mellemgaard som papirbog eller e-bog ved at klikke her.

Eller du kan købe bogen direkte hos mig og modtage personlig signering ved at klikke her.